top of page
     SKITSEDESIGN & PROMOVERING AF BOLIG- OG ERHVERVSEJENDOMME
     FOR PROFESIONELLE BYGHERRER       

FangØjet.

OM

Mere end tusind ord

Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN er specialiseret i det indledende design og skitseprojekter af boliger og promovering af bolig- og erhvervsejendomme, gennem visualiseringer, animationer & præsentationsmateriale. Det startede med passionen for at skabe visualiseringer og illustrationer, der omfavner et byggeprojekts unikke identitet, dets bedste sider, og formidler dette i et stemningsfyldt billede, der fanger øjet og skaber interesse ved første blik. Det er ikke nok bare at lave et hvilket som helst billede. Hos Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN går vi i dybden. Et billede er ikke bare et billede. Det skal vække drømme og følelser.

Og det siger som bekendt, mere end tusind ord. 

Vi har gennem de seneste 4 år udvidet til også at kunne levere skitseprojekter til de indledende faser af et byggeri, samt animationer, dronevideoer, promoveringsvideoer, virtuelle fremvisninger, design af hjemmesider, udarbejdelse af digitale og trykte brochurer og andet salgsmateriale. Vi tilbyder også indledende hjælp til både online og traditionel markedsføring. Alt sammen med dét fokus, at kunne få godkendt jeres ejendomsprojekter og få det promoveret til fulde, og få det solgt eller udlejet hurtigst muligt. For det er i bund og grund dét det handler om, dét som er vigtigt for jer og dét vi måler vores succes på. 

R Final render 1.jpg

Visualiseringer

...gør det usynlige synligt.

9.1 Spisestue Retouched 1.jpg
Luftfoto af en drone

Promoveringsvideoer

med dronevideoer, alm. video og grafik

Certificeret droneflyvning

Animationer

Computer-animerede videoer

Lys stue

Virtuelle fremvisninger

Marble Surface

Præsentationsmaterialehjemmesider &
online markedsføring

BRAINSTORM

Sammen finder vi ud af hvad I gerne vil have formidlet og hvilket medie der passer bedst til jer

Webside

Med en målrettet hjemmeside kan I sammen med online markedsføring nå ud til jeres målgruppe.

brochure

/katalog

Få sammensat en brochure, præsentationsmappe eller et katalog som I kan sende ud til jeres målgruppe i digital eller trykt udgave.

I kan også få lavet en flyer eller en annonce til trykte medier.

sociale medier

Få hjælp til at komme på de sociale medier og relevante portaler, og få rådgivning omkring hvordan I får målrettet jeres annoncer på sociale medier. Vi kan stå for den grundlæggende markedsføring, og kan derefter finde et bureau til jer som kan tage markedsføringen til det næste niveau, hvis dette ønskes.

3D kuber 2.jpg

3D-Plantegninger

med interiør

Sæt liv og dybde til den traditionelle plantegning og vis indretningsmulighederne

bottom of page