KONTAKT ARKITEKTFIRMAET LIFE+DESIGN IDAG:

INFO@LIFEPLUSDESIGN.COM

+ 45 61 70 42 07

JERES KONTAKTPERSON

Arkitektingeniør og indehaver 

Elisabeth thor Dannemare

Elisabeth har med sin baggrund som arkitektingeniør dyb forståelse for jeres forretning og hvad der skal formidles, både visuelt som skriftligt. Hun har æstetisk, teknisk og markedsføringsmæssig viden og kunnen. Elisabeth har i en årrække været aktiv som billedkunstner, med flere udstillinger bag sig og har haft over 26.000 følgere internationalt. Hun bruger sin erfaring med at komponere billeder og sin viden om arkitektur, til at skabe de rette øjefængende visualiseringer og promoveringsvideoer for sine kunder. 

Elisabeth motiveres af at skabe det helt rigtige resultat for sine kunder, hun prioriterer den gode relation til kunderne og det er vigtigt for Elisabeth at kunderne får solgt eller udlejet deres boliger eller erhvervsejendomme hurtigst muligt. Hun udarbejder kyndigt visualiseringer, animationer, promoveringsvideoer, VR, virtuelle fremvisninger, hjemmesider og 3D-plantegninger på egen hånd og bruger udvalgte samarbejdspartnere til at supplere med ekspertise indenfor andre områder, så at I som kunde kun behøver at handle ét sted. Hun er selv certificeret dronepilot og har et skarpt øje for at fange de rigtige optagelser fra luften. 

Elisabeth er uddannet fra DTU, Danmarks Tekniske Universitet, nord for København, hvor hun voksede op, og valgte at forfølge drømmen om at være selvstændig, da hun var færdig med studierne i 2015. Det blev med udgangspunkt i Aalborg, idet hun flyttede dertil med familien samme år. 

 

Skulle I være interesserede i at høre mere om hvad Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN kan tilbyde jer, så mødes Elisabeth meget gerne med jer over en kop kaffe til en helt uforpligtende og uformel snak om jeres behov og om mulighederne. 

Ring allerede nu på +45 61 70 42 07 eller skriv på elts@lifeplusdesign.com og få kaffe- eller frokostaftalen på plads idag.

I finder os centralt i Aalborg

Men vi kan mødes hos jer, uanset hvor I ligger i landet, eller digitalt. 

Vi ser frem til at møde jer

Hvad siger kunderne om os? 

NOVI A/S 

Erhvervsudlejning

"NOVI, har samarbejdet med Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN om udarbejdelsen af to promoveringsvideoer til brug til vores markedsføring af GrowAAL CITY og GrowAAL EAST, der er NOVIs to nye iværksætterhuse. Begge film kan ses i vores GrowAAL huse samt på vores hjemmeside: https://novi.dk/dk/grow-aal-city?3021 og https://novi.dk/dk/grow-aal-east?3297 

Samarbejdet har foregået midt i en COVID-19 tid, med begrænsninger i muligheder for at mødes fysisk mv. Dette har imidlertid ikke stået i vejen for, at Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN har skabt to spændende klip, som vi bruger aktivt i vores markedsføring. 

Overordnet set, har det været meget lærerigt for NOVI at samarbejde med Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN, som vi oplever som en meget dedikeret og passioneret samarbejdspartner indenfor feltet".

Henrik Lundum,

Administrerende Direktør/CEO NOVI A/S.

City-Ejendomme Aalborg

Udlejning af boliger

"City-Ejendomme Aalborg har samarbejdet med Elisabeth thor Dannemare, arkitektingeniør og indehaver af Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN, omkring materiale i f.t. nyopførte lejligheder. Elisabeth har haft til opgave at udarbejde et præsentationsmateriale, vi kan bruge i forbindelse med udlejning af nyopførte boliger. Dette i særdeleshed i f.t. illustrationer/visualiseringer, men også i f.t. til fotomateriale og tekst der komplimenterer det samlede materiale. 

Vi har gennem hele processen haft et tæt samarbejde, hvor vi har haft mulighed for at fremkomme med vores ønsker og har løbende haft muligheden for at evaluere på det udarbejdede materiale. 

Dette har bevirket, at vi er blevet involveret løbende, og derved har Elisabeth sikret sig, at vi som kunde er tilfredse med alt materiale. 

Elisabeth har også gennem hele processen været meget grundig med opfølgning, og ikke mindst sørget for at den opsatte tidsplan er blevet overholdt. 

Vi har været meget tilfredse i forhold til det aftalte budget, da vi synes, at Elisabeth har en meget fornuftig pris i forhold til konkurrenter på markedet.

 

Vi kan hermed medgive Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN vores bedste anbefalinger". 

Hans Andersen

Direktør, City-Ejendomme Aalborg.

© 2021 Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN   I   C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg   I    +45 61 70 42 07   I   info@lifeplusdesign.com

-  Vi har base i Nordjylland, men vi betjener kunder i hele landet  -