top of page

KONTAKT ARKITEKTFIRMAET LIFE+DESIGN IDAG:

INFO@LIFEPLUSDESIGN.COM

+ 45 61 70 42 07

JERES KONTAKTPERSON
IMG_6546.JPG

Arkitektingeniør og indehaver 

Elisabeth thor Dannemare

Elisabeth har med sin baggrund som arkitektingeniør dyb forståelse for jeres forretning og hvad der skal formidles, både visuelt som skriftligt. Hun har æstetisk, teknisk og markedsføringsmæssig viden og kunnen. Elisabeth har i en årrække været aktiv som billedkunstner, med flere udstillinger bag sig og har haft over 26.000 følgere internationalt. Hun bruger sin erfaring med at komponere billeder og sin viden om arkitektur, til at skabe de rette øjefængende visualiseringer og promoveringsvideoer for sine kunder. 

Elisabeth motiveres af at skabe det helt rigtige resultat for sine kunder, hun prioriterer den gode relation til kunderne og det er vigtigt for Elisabeth at kunderne får solgt eller udlejet deres boliger eller erhvervsejendomme hurtigst muligt. Hun udarbejder kyndigt visualiseringer, animationer, promoveringsvideoer, virtuelle fremvisninger, hjemmesider og 3D-plantegninger på egen hånd og bruger udvalgte samarbejdspartnere til at supplere med ekspertise indenfor andre områder, så at I som kunde kun behøver at handle ét sted. Hun er selv certificeret dronepilot og har et skarpt øje for at fange de rigtige optagelser fra luften. 

Elisabeth er uddannet fra DTU, Danmarks Tekniske Universitet, nord for København, hvor hun voksede op, og valgte at forfølge drømmen om at være selvstændig, da hun var færdig med studierne i 2015. Det blev med udgangspunkt i Aalborg, idet hun flyttede dertil med familien samme år. 

 

Skulle I være interesserede i at høre mere om hvad Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN kan tilbyde jer, så mødes Elisabeth meget gerne med jer over en kop kaffe til en helt uforpligtende og uformel snak om jeres behov og om mulighederne. 

Ring allerede nu på +45 61 70 42 07 eller skriv på info@lifeplusdesign.com og få kaffe- eller frokostaftalen på plads idag.

I finder os centralt i Aalborg & Aarhus
Men vi kan mødes hos jer, uanset hvor I ligger i landet, eller digitalt. 

Vi ser frem til at møde jer

bottom of page