Ingen tidsplan til visning i øjeblikket

Hvad siger kunderne om os? 

NOVI A/S 

Erhvervsudlejning

"NOVI, har samarbejdet med Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN om udarbejdelsen af to promoveringsvideoer til brug til vores markedsføring af GrowAAL CITY og GrowAAL EAST, der er NOVIs to nye iværksætterhuse. Begge film kan ses i vores GrowAAL huse samt på vores hjemmeside: https://novi.dk/dk/grow-aal-city?3021 og https://novi.dk/dk/grow-aal-east?3297 

Samarbejdet har foregået midt i en COVID-19 tid, med begrænsninger i muligheder for at mødes fysisk mv. Dette har imidlertid ikke stået i vejen for, at Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN har skabt to spændende klip, som vi bruger aktivt i vores markedsføring. 

Overordnet set, har det været meget lærerigt for NOVI at samarbejde med Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN, som vi oplever som en meget dedikeret og passioneret samarbejdspartner indenfor feltet".

Henrik Lundum,

Administrerende Direktør/CEO NOVI A/S.

City-Ejendomme Aalborg

Udlejning af boliger

"City-Ejendomme Aalborg har samarbejdet med Elisabeth thor Dannemare, arkitektingeniør og indehaver af Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN, omkring materiale i f.t. nyopførte lejligheder. Elisabeth har haft til opgave at udarbejde et præsentationsmateriale, vi kan bruge i forbindelse med udlejning af nyopførte boliger. Dette i særdeleshed i f.t. illustrationer/visualiseringer, men også i f.t. til fotomateriale og tekst der komplimenterer det samlede materiale. 

Vi har gennem hele processen haft et tæt samarbejde, hvor vi har haft mulighed for at fremkomme med vores ønsker og har løbende haft muligheden for at evaluere på det udarbejdede materiale. 

Dette har bevirket, at vi er blevet involveret løbende, og derved har Elisabeth sikret sig, at vi som kunde er tilfredse med alt materiale. 

Elisabeth har også gennem hele processen været meget grundig med opfølgning, og ikke mindst sørget for at den opsatte tidsplan er blevet overholdt. 

Vi har været meget tilfredse i forhold til det aftalte budget, da vi synes, at Elisabeth har en meget fornuftig pris i forhold til konkurrenter på markedet.

 

Vi kan hermed medgive Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN vores bedste anbefalinger". 

Hans Andersen

Direktør, City-Ejendomme Aalborg.

© 2021 Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN   I   C. A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg   I    +45 61 70 42 07   I   info@lifeplusdesign.com

-  Vi har base i Nordjylland, men vi betjener kunder i hele landet  -