Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN 

v. arkitektingeniør Elisabeth thor Straten

Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN er startet af arkitektingeniør Elisabeth thor Straten, som driver virksomheden som en enkeltmandsvirksomhed.

 

Filosofien er, at tilbyde profesionelle bygherrer visualiseringer og præsentationsmateriale af høj kvalitet til attraktive priser, ved blandt andet ikke at have ansatte og selv varetage produktionen i firmaet. 

 

Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN tilbyder at visualisere nye byggeprojekter og ombygningsprojekter og at sammensætte disse i et samlet præsentationshæfte, som kan bruges i forbindelse med salg eller udlejning af boliger. 

Med eget kontor i centrum af Aalborg kan Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN tilbyde afholdelse af møder i eget regi, eller rykke ud til kunder i det meste af Nordjylland, samt andre områder, efter nærmere aftale. 

 

Høj kvalitet, godt samarbejde og at værne om kundens ønsker og interesser er blandt kerneværdierne i Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN. 

 

Kontakt: 

 

+45 61 70 42 07

 

info@lifeplusdesign.com 

Uddrag fra kundeudtalelse:

"Vi har gennem hele processen haft et tæt samarbejde, hvor vi har haft mulighed for at fremkomme med vores ønsker og har løbende haft muligheden for at evaluere på det udarbejdede materiale. Dette har bevirket, at vi er blevet involveret løbende, og derved har Elisabeth sikret sig, at vi som kunde er tilfredse med alt materiale. Elisabeth har også gennem hele processen været meget grundig med opfølgning, og ikke mindst sørget for at den opsatte tidsplan er blevet overholdt. Vi kan hermed medgive Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN vores bedste anbefalinger." 

Hans Andersen, direktør i City-Ejendomme Aalborg. 

@2019. Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN  v. arkitektingeniør Elisabeth thor Straten  

    CVR-NR: 37507644    |    C. A. Olesens Gade 4, 2. sal, 9000 Aalborg.    |   info@lifeplusdesign.com   I   Tlf.: +45 61 70 42 07.

  • LinkedIn B&W