Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN 

v. arkitektingeniør Elisabeth thor Dannemare

Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN er startet af arkitektingeniør Elisabeth thor Dannemare, som driver virksomheden som en enkeltmandsvirksomhed.

 

Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN tilbyder at visualisere nye byggeprojekter og ombygningsprojekter og at sammensætte disse i en samlet præsentationsbrochure, eller andre formater, som kan bruges i forbindelse med salg eller udlejning af boliger eller kontorer. Der tilbydes også at lave visualiserede plantegninger, hvor boligen kan ses ovenfra med møbler og interiør. 

 

Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN tilbyder også at lave animationer, dvs. små videoer som fx. kan vise en bolig med lidt baggrundsmusik til, som skaber ekstra opmærksomhed til jeres boligprojekt. 

 

Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN kan også opsætte det visuelle materiale på en hjemmeside, som I kan bruge til at brande og promovere jeres projekt. 

Med eget kontor i centrum af Aalborg kan Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN tilbyde afholdelse af møder i eget regi, digitalt eller tilbyde at rykke ud til kunder i hele landet.  

 

Høj kvalitet, godt samarbejde og at værne om kundens ønsker og interesser er blandt kerneværdierne i Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN. 

 

Kontakt: 

 

+45 61 70 42 07

 

info@lifeplusdesign.com 

Uddrag fra kundeudtalelse:

"Vi har gennem hele processen haft et tæt samarbejde, hvor vi har haft mulighed for at fremkomme med vores ønsker og har løbende haft muligheden for at evaluere på det udarbejdede materiale. Dette har bevirket, at vi er blevet involveret løbende, og derved har Elisabeth sikret sig, at vi som kunde er tilfredse med alt materiale. Elisabeth har også gennem hele processen været meget grundig med opfølgning, og ikke mindst sørget for at den opsatte tidsplan er blevet overholdt. Vi kan hermed medgive Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN vores bedste anbefalinger." 

Hans Andersen, direktør i City-Ejendomme Aalborg. 

@2019. Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN  v. arkitektingeniør Elisabeth thor Dannemare   

    CVR-NR: 37507644    |    C. A. Olesens Gade 4, 2. sal, 9000 Aalborg.    |   info@lifeplusdesign.com   I   Tlf.: +45 61 70 42 07.

  • LinkedIn B&W