Interiørdesign for virksomheder med kontordrift

- for bedre velbefindende, energi og produktivitet blandt medarbejderne og øgning af virksomhedens CSR-profil 

Bedre trivsel og deraf produktivitet på kontoret, kan opnåes ved at indrette efter menneskets behov for god luftkvalitet, lys og andre behov, som fx. det æstetiske behov. 

Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN indretter kontorer med menneskets behov i centrum. Ved hjælp af integration af plantevægge, kan man skabe et arbejdsmiljø hvor ilt-niveauet er øget og skadelige kemiske forbindelser fjernes fra luften. Dette kan kombineres med at opgradere belysningen til CRS-lys, som er en type lys som gør at mennesker føler sig mere friske og det kan også øge søvnkvaliteten, og deraf skabe et kontormiljø, som giver medarbejderne større trivsel, og deraf også øget produktivitet og potentielt færre sygedage til følge. 

Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN er specialiseret i netop denne design-tilgang. Et interiørdesign fra Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN kan øge din virksomheds CSR-profil, og deraf forbedre virksomheden's image overfor kunder, samarbejdspartnere og nye medarbejdere. Det rette sunde kontormiljø kan være med til at fastholde gode medarbejdere og samtidig tiltrække nye ressourcer til virksomheden.

 

Samlet set, så kan et nyt sundt arbejdsmiljø med plantevægge og CRS-lys lavet i samarbejde med Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN vise sig at være en god investering, som I kan have glæde af i mange år. 

@2019. Arkitektfirmaet LIFE+DESIGN  v. arkitektingeniør Elisabeth thor Dannemare   

    CVR-NR: 37507644    |    C. A. Olesens Gade 4, 2. sal, 9000 Aalborg.    |   info@lifeplusdesign.com   I   Tlf.: +45 61 70 42 07.

  • LinkedIn B&W